PREDSTAVITEV

Vesela sem, ker želiš z mano širiti svoje pevsko znanje.

Praviloma vsako leto junija poteka vpis na redni program šole petja za naslednje šolsko leto, vendar bo v šolskem letu 2020/21 reden program potekal v zmanjšanem obsegu. Nov vpis bo šele v letu 2021.
Zaradi COVID-19 sem učenje preselila na splet, zato so do nadaljnjega na voljo zgolj občasne učne ure preko spleta. Povezavo za prijavo najdeš spodaj.

  • Vse učne ure trajajo 50 minut.
  • Učne ure potekajo na dveh lokacijah – v Ljubljani na Brnčičevi ulici 13 v Ljubljani in v Celju na Plečnikovi ulici – in na spletu

Prijavi se na šolo petja!

MNENJA

“Ur petja pri Nini se vedno izjemno veselim. Te potekajo na profesionalnem nivoju, hkrati pa so vedno zabavne in sproščene. Všeč mi je, da Nina individualno ustvarja z menoj, da zavzeto spremlja razvoj posameznikov in nas spodbuja pri nenehnem napredovanju. Vrača se k osnovam, vendar pa je vedno pripravljena na nove izzive in premikanje mej že znanega. Na urah tudi praktično pokaže kaj želi od mene, kljub temu pa mi pušča prostor za svoj izraz.”

Klara

Ure potekajo v sproščenem vzdušju, a so vseeno zelo efektivne.  Tako tehnično kot interpretativno sem od njenih ur odnesla zelo veliko.

Špela