PREDSTAVITEV

Vesela sem, ker želiš z mano širiti svoje pevsko znanje.

Praviloma vsako leto junija poteka vpis na redni program šole petja za naslednje šolsko leto, vendar v šolskem letu 2019/20 rednega programa zaradi porodniške odsotnosti ne bo.
V primeru, da želiš ure vseeno obiskovati je na voljo izredni program, na katerega se lahko vpišeš kadarkoli tekom leta. Na spodnji povezavi za prijavo na občasne učne ure izbereš termin, ki ti ustreza in ob izbranem času prideš k nam v studio.

Že vnaprej se veselim najinega sodelovanja.

Prijavi se na šolo petja!

MNENJA

“Ur petja pri Nini se vedno izjemno veselim. Te potekajo na profesionalnem nivoju, hkrati pa so vedno zabavne in sproščene. Všeč mi je, da Nina individualno ustvarja z menoj, da zavzeto spremlja razvoj posameznikov in nas spodbuja pri nenehnem napredovanju. Vrača se k osnovam, vendar pa je vedno pripravljena na nove izzive in premikanje mej že znanega. Na urah tudi praktično pokaže kaj želi od mene, kljub temu pa mi pušča prostor za svoj izraz.”

Klara Veteršek

Ure potekajo v sproščenem vzdušju, a so vseeno zelo efektivne.  Tako tehnično kot interpretativno sem od njenih ur odnesla zelo veliko.

Špela